Matematik
Integral
Håber i kan hjælpe. Opgaven lyder (se vedhæftet fil)
Første integrale
M1 = -62/15
Andet integrale
-62/15+1312/15+62/15 = 1312/15
Er dette rigtigt?
Svar #1
12. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)
På dansk hedder det et integral i ental.
Det første resultat er korrekt. Det andet er forkert. For både M1 og M3 ligger grafen for f(x) under x-aksen, og værdien af det sidste integral er derfor
-3∫3 f(x) dx = -(62/15) + (1312/15) - (62/15) = ...
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
