Matematik

Carl Lewis

14. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Han løber 100m på ca. 10sek, det er km/t ?

-tak på forhånd


Svar #1
14. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

900:10=90sek= 1½min =1,5... 60min/1,5 = 40km/t


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2013 af SuneChr

# 1


Svar #3
15. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

hvor fik du 3600 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. oktober 2013 af SuneChr

# 3

1 time = 60 min á 60 sek = 60·60 sek = 3600 sek
10 sek udgør derfor  10/3600  af en time.


Skriv et svar til: Carl Lewis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.