Matematik

Om at finde en procentdel af et tal

14. oktober 2013 af mi4 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa, jeg har fået en opgave der lyder:

Hvad er 10% af 50?

Hvordan løser jeg den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2013 af peter lind

procent angiver antal hundrede dele så 10% = 10*1/100 = 1/10


Svar #2
14. oktober 2013 af mi4 (Slettet)

Tak!
Hvordan regner jeg så fx 109,2% af 29 ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2013 af peter lind

109,2% = 109,2*1/100 = 1,092


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

10% af 50

10%=0,1

0,1*50=5


Skriv et svar til: Om at finde en procentdel af et tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.