Matematik

omskrivning

15. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

fra decimaltal til brøkdele

-tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2013 af mathon


decimaltal:
                     
                    …102101 100,10-1 10-2 10-3

1 = 100 = 1/1
0,1 = 10-1 = 1/10
0,01 = 10-2 = 1/102 = 1/100
0,001 = 10-3 = 1/103 = 1/1000

..........

10-n = 1/10n
 


Svar #2
15. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

kan du forklare det med ord, det ville være dejligt 

-mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2013 af mathon

                      0,2 = 2/10

                      0,02 = 2/100

                      0,002 = 2/1000


Svar #4
15. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

så hvordan ville det se ud, hvis 0,013 skulle omregnes til brøkdele?

-tak :) 


Svar #5
15. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

10,66 til brøkdele?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. oktober 2013 af LeonhardEuler

#4

13/1000 = 0,013

Forsøg selv!


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. oktober 2013 af mathon

          12,345
betyder

                    1•101 + 2•100 + 3•10-1  + 4•10-2 + 5•10-3

                    12,0 + 0,345


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. oktober 2013 af mathon

      …tælleren divideres med nævneren.


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

0# 

0,4=40/100=4/10

0,5=50/100=1/2


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.