Matematik

omdefination

15. oktober 2013 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan kan √(1/2)  =  (√2)/2    det forstår jeg ikke ? nogen som kan forklarer det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2013 af peter lind

kvrod(½) = vrod(4/2) = kvrod(4)/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man har alternativt

Overskriften giver ingen mening. Der er ikke tale om at omdefinere noget, men om at forlænge en brøk med irrational nævner så nævneren bliver rational.


Skriv et svar til: omdefination

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.