Kemi

Km ud fra Vmax

16. oktober 2013 af science1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej, jeg har en opgave med enzymer, hvor jeg har fundet Vmax og har prøvet at finde Km ud fra følgende ligninger 

v = Vmax * [S] / (KM + [S]) ; hvor KM er Michaelis-Menten-konstanten.

og

1 / V = KM / Vmax * 1/[S] + 1/Vmax

  y    =        a  *    x  +     b

ingen af dem giver mig et rigtigt resultat. jeg har flere v værdier og s-værdier (et skemafuldt.) hvordan ved jeg hvilke tal jeg skal bruge ? og hvordan udregner jeg Km? det gælder ikke at 0,5x Vmax = Km. jeg har prøvet. min Vmax er 0,133


Svar #1
16. oktober 2013 af science1 (Slettet)

er der ingen der kan svare? :) jeg har virkelig prøvet at læse mig til det, men kan bare ikke se hvordan jeg skal kunne finde Km når det ikk er med de ligninger. eller indsætter jeg et forkert tal i dem... ved ikke hvad jeg gør galt :S


Skriv et svar til: Km ud fra Vmax

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.