Matematik

moms

18. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

kører man over grænsen til tyskland, kan man spare penge, da den tyske moms på fødevarer kun er 7% .hvad er prisen i tyskland for en pakke karen volf småkager?

formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2013 af mathon

           

                   prisincltysk  =  prisincldansk • 1,25 -1 • 1,07


Svar #2
18. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

2xsmåkager = 19,95kr

19,95/2=9,97

hmm mn jeg forstår det stadig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2013 af mathon

                   prisincltysk  = (9,97 kr) • 1,25 -1 • 1,07 = 8,53 kr   som så skal omregnes til euro.


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2013 af mathon

dansk pris med moms                             kr  9,97
moms (9,97 kr) • 0,20                              kr  1,994    
dansk pris uden  moms                           kr  7,976
tysk moms i kr  (7,976 kr)•0,07               kr   0,558
tysk pris i kr med moms                          kr   8,53        
            


Svar #5
18. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

men udgør moms ikke 25%?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2013 af SuneChr

Vedhæftet fil:SP 1810131244.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. oktober 2013 af mathon

#5
       den danske moms er
                                                 25% af prisen uden moms

                                                 20% af prisen med moms


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

7% på madevarer. Så forstår man hvorfor tyskerne er lidt runde i det. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Måske, hvis de også skal mades. Her var der nu tale om en lavere moms på fødevarer (madvarer).


Brugbart svar (1)

Svar #10
19. oktober 2013 af SuneChr

# 8

Et kig ud i gadebilledet lader til, at den høje madmoms herhjemme ikke er nogen hindring for et frodigt vellevned.


Skriv et svar til: moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.