Matematik

integration

20. oktober 2013 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

er der nogen som kan forklarer det og vise hvordan man svarer på den for jeg har ingen idé

Vedhæftet fil: WP_000744.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af mathon

sæt
               u = (7/3)t3   og dermed   (1/7)du = t2dt

heraf
               ∫ e(7/3)t^3 • 8t2dt   =   8 • ∫ e(7/3)t^3 • t2dt  =  (8/7) • ∫ eudu = (8/7) • eu + k  =  (8/7) • e(7/3)t^3 + k


Svar #2
20. oktober 2013 af jax1

kan det jeg har lavet være rigtigt ?

Vedhæftet fil:WP_000747.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opgaven er jo lavet for dig i #1 . Det er vigtigt at medtage integrationsvariablen, for eksempel dt i det første integral. Normalt blander man ikke variablene. Man har enten et integral, hvori der indgår den variable t, eller et integral, hvori der indgår den variable u.


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.