Tysk
Sammenlign og oversæt.
03. november 2005 af
CamillaTG (Slettet)
Hey :)
Jeg har fået en tyskopgave hvor jeg skal sammenligne og oversætte.
Nogle der kan rette det?
Jeg har været syg =
Ich habe krank gewesen
Jeg er blevet syg =
Ich bin krank geworden
Hun har været ung =
Sie hat jung gewesen
Hun er blevet gammel=
Sie ist alt geworden
De har været raske=
Sie haben gesund gewesen
De er blevet raske=
Sie sind gesund geworden
Han har været træt =
Er hat müde gewesen
Han er blevet træt=
Er ist müde geworden
Og ja, princippet er jo det samme :)
Jeg har fået en tyskopgave hvor jeg skal sammenligne og oversætte.
Nogle der kan rette det?
Jeg har været syg =
Ich habe krank gewesen
Jeg er blevet syg =
Ich bin krank geworden
Hun har været ung =
Sie hat jung gewesen
Hun er blevet gammel=
Sie ist alt geworden
De har været raske=
Sie haben gesund gewesen
De er blevet raske=
Sie sind gesund geworden
Han har været træt =
Er hat müde gewesen
Han er blevet træt=
Er ist müde geworden
Og ja, princippet er jo det samme :)
Svar #1
03. november 2005 af Romulus (Slettet)
Du oversætter "jeg har været" forkert, det hedder "ich bin gewesen".
Svar #2
03. november 2005 af danielruhmann (Slettet)
Som #1 korrekt påpeger, så bøjes "har været" med sein på tysk; og ikke "haben".
Jeg har været syg =
Ich BIN krank gewesen
Jeg er blevet syg =
Ich bin krank geworden
Hun har været ung =
Sie IST jung gewesen
Hun er blevet gammel=
Sie ist alt geworden
De har været raske=
Sie SIND gesund gewesen
De er blevet raske=
Sie sind gesund geworden
Han har været træt =
Er ist müde gewesen
Han er blevet træt=
Er ist müde geworden
Det havde du ikke helt fået fat i. Hoffentlich klappt es nächstes Mal besser:)
Jeg har været syg =
Ich BIN krank gewesen
Jeg er blevet syg =
Ich bin krank geworden
Hun har været ung =
Sie IST jung gewesen
Hun er blevet gammel=
Sie ist alt geworden
De har været raske=
Sie SIND gesund gewesen
De er blevet raske=
Sie sind gesund geworden
Han har været træt =
Er ist müde gewesen
Han er blevet træt=
Er ist müde geworden
Det havde du ikke helt fået fat i. Hoffentlich klappt es nächstes Mal besser:)
Skriv et svar til: Sammenlign og oversæt.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
