Matematik

division

21. oktober 2013 af emilielomholt (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej, hvordan løser man dette stykke??? min lillebror laver matematik, men ingen af os andre kan finde løsningen... hjæælp...

x+4=8 : 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2013 af SuneChr

x + 4  =  8/6
x  =  8/6 - 4
x  =  4/3 - 12/3
x  =  ............
 


Svar #2
21. oktober 2013 af emilielomholt (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.