Kemi

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

21. oktober 2013 af nadiaChristensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen, der gider og se om jeg har lavet disse opgaver rigtig? 

Angiv alle de mulige værdier for det manglende kvantetal for hydrogenatomet i følgende tilfælde:
a. n = 3, l = 2, ml = ?         ml=-2,-10,1,2
b. n = 5, l = ?, ml = 0         l=0
c. n = 4, l = ?, ml = -2        l=2
d. n = ?, l = 2, ml = 1         n=3
e. n = 10, l = 0, ml = ?       m=0

HAR JEG LAVET DEM RIGTIG ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af sappr (Slettet)

b: l = 0,1,2,3,4.   (l er fra 0 til n-1). Ml = 0 existerer for alle l. 

c: l = 3 eller 2. Ml = -2 findes både for l = 3 og l = 2, men ikke for l = 0 og l = 1

d: n > 2. Igen, l = 2 findes for alle n over 2.

A og E er rigtige.


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.