Matematik

isoler b i ligningen: y=b*a^x

22. oktober 2013 af kajo01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har fået en opgave hvor jeg skal isoler b i ligningen: y=b*ax   håber der er nogen der kan hjælpe.. Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     divider med ax på begge sider af lighedstegnet


Skriv et svar til: isoler b i ligningen: y=b*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.