Matematik

isolere

22. oktober 2013 af Missperfec (Slettet)

V= lambda*frekvens

Hvordan isolerer man Frekvens i denne sætning?

og hvordan siolerer man lambda/bølgelængden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

V=l*f

Du vil have f til at stå alene

V/l=f


Svar #2
22. oktober 2013 af Missperfec (Slettet)

Ok tak, så når I skal stå alene, vil det så være l=V/F?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Jo.


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.