Matematik

Højden på fugen

23. oktober 2013 af josephinemarquard (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal finde ud af højden på en vandret fuge. 

Mine informationer:

- Væggen er 260 cm

- En mursten er 5,4 cm høj

- Et lag mursten med en fuge under er et skifte. Tre skifter er 20 cm høje.

Mange tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Find højden for eet lag mursten og fratræk så murstenens højde.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

grænselinje eller smalt mellemrum der dannes hvor to byggesten, brædder eller andet byggemateriale er sammenføjet er ofte udfyldt af mørtel eller fugemasse

3*5,4cm=16,2cm  

20cm-16,2cm=3,8  

3,8cm/3=1,26cm


Svar #3
23. oktober 2013 af josephinemarquard (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Højden på fugen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.