Matematik

Funktionstilvækst

23. oktober 2013 af SejrGad (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem Δy for g med udgangspunkt i x0, når h = 2 og

1) x0 = -1       2) x0 = 0      3) x0 = 1

g er en lineær funktion med forskriften g(x) = x -2

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt

Δy = Δg = g(x0+h) - g(x0) .

Udnyt nu forskriften for g(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Skriv et svar til: Funktionstilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.