Kemi

hjælp...

25. oktober 2013 af Aleynaa

Addition af diiod sker til dobbeltbindinger i de tre fedtsyrekæder R1, R2 og R3. For et bestemt fedtstof har man fundet frem til flg. analyseværdier:


ft = 195 mg KOH/g fedt
It = 130 g I2/100 g fedt


a) Beregn den gennemsnitlige molare masse for triglyceridmolekylerne

b) Bestem det gennemsnitliglige antal dobbeltbindinger i triglyceridmolekylerne

c) Find den gennemsnitlige kædelængde pr. triglyceridmolekyle

ER Der nogen som kan hjælpe mig? jeg har prøvet at løse første opgave a:

1000 /3,48 = 287, 35 - men syne altså det ser forkert ud jeg kan simpelthen ikke finde ud af det :/


Skriv et svar til: hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.