Matematik

HJÆLP

25. oktober 2013 af Jonaskjær1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

græsplænen er 7920m2 stor.

Græsslåmaskinen er 1,524 meter bred.

Spøgsmålet lyder: Vis en berigning for hvor langt gartneren skal køre for at slå græsset?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven kræver kendskab til plænens dimensioner, som sikkert foreligger et andet sted i opgaven. Var det ikke bedre at holde alle disse beslægtede spørgsmål til græsplæneopgaven samlet i én tråd?


Svar #2
25. oktober 2013 af Jonaskjær1 (Slettet)

Nej det står ikke i opgaven:(


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg har hørt, at bredden er 72m

Højde:må så være:110

110/1,524=ca 72

72/1,524=ca 47

I alt: 72*47=3384


Svar #4
25. oktober 2013 af Jonaskjær1 (Slettet)

Du er fantastisk!


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Plænens længde og bredde stå helt sikkert i opgaven.

#3

Den fremgangsmåde er ikke korrekt.

Hvis bredden er 72 m er der tale om 72/1,524 = 48 ture á 110 m , dvs en længde på 48·110m = 5280m .


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.