Matematik

Hjææælp

26. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)
Nogle der kan hjælpe med de sidste 3 spg har svært ved dem :(
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2013 af DMUS (Slettet)

Hej,

Lad os starte med den første opgave.

Vil du prøve at gange tallene ind i paranteserne og lægge alle A'er og alle B'er sammen?

Opgave 2, prøv at start med at tegne nogle af de streger der er beskrevet, forklar hvad der giver dig problemer?

Opgave 3, Hvorlangt er du kommet? Kan du regne rumfanget ud, og hvor i opgaven synes du det bliver svært?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

7)

     benyt   k·(a + b) = k·a + k·b
     og        - k·(a + b) = -k·a - k·b

9)

Rumfanget
     V = højde • bredde • længde

Overfladearealet
     A = 2 • (længde·bredde + længde·højde + bredde·højde)
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2013 af mathon

8)
                  Vinkel b er stump     (beregnet til 112,5º)


Svar #4
27. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Har tegnet trekant men kan ikke få linjerne til at passe måske i kunne sende et billede så jeg nogle Lunde kunne få den til at passe og i reducer kan jeg slet ikke finde ud så der vil jeg helst have svaret ;)

Skriv et svar til: Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.