Matematik
Regneregler
05. november 2005 af
Santafun (Slettet)
f(x)=x^2-x+0,25
linjen m: y=0,5x-1
Tegn tangenten til grafen for f, der er parallel med m.
Håber virkelig nogle vil hjælpe...
linjen m: y=0,5x-1
Tegn tangenten til grafen for f, der er parallel med m.
Håber virkelig nogle vil hjælpe...
Skriv et svar til: Regneregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
