Matematik

Hjælp

27. oktober 2013 af ralle123456 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej jeg sidder med mat aflevering og er spejl blank på spørsmålet:

Beregn vanddybden

Ting om cylinderen: L vand 14310, radius 2,25m? hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2013 af SuneChr

V = π·r2·h
Du kender V og r . Beregn da h.
2,25 m = 22,5 dm
1 dm3 = 1 liter


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.