Matematik
Problem med opgave
05. november 2005 af
PowerAlex (Slettet)
Hej jeg sidder og skal lave matematik afl. og er stødt på et problem. Opgaven er fælgende:
For hvilke tal c, har -2x-24x+c=0 ingen løsninger?
Hvis den ikke skal have nogen løsning, så må d
Håber i kan hjælpe.
For hvilke tal c, har -2x-24x+c=0 ingen løsninger?
Hvis den ikke skal have nogen løsning, så må d
Håber i kan hjælpe.
Svar #1
05. november 2005 af sontas (Slettet)
du mener vel -2x^2-24x+c = 0 ?
0> (-24)^2-4(-2)*c
så kan du isolere c.
0> (-24)^2-4(-2)*c
så kan du isolere c.
Svar #2
05. november 2005 af PowerAlex (Slettet)
Jo jeg havde skrevet forkert.mange tak for den hurtige hjælp. Jeg prøver at regner lidt videre.
Skriv et svar til: Problem med opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
