Matematik
Laplace transformation
Hej!
Jeg sidder og arbejder lidt med laplace transformation, jeg har lavet nogle opgaver med det, men jeg sidder fast ved denne, og håber derfor, at I kan hjælpe mig.
Vis, at f(t) = e^at * t er F(s) = 1/(s-a)^2, s>a
På forhånd tak :-)
Svar #1
29. oktober 2013 af peter lind
Du skal vise at ∫0∞ e-s*t*f(t)dt = 1/(s-a)2.Lidt udregning giver e-s*t*f(t)= e-s*t*eat*t = e-(s-a)*t*t som kan integreres ved brug af partiel integration. Integrer eksponentialfunktionen, differentier t
Skriv et svar til: Laplace transformation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
