Matematik

stamfunktion

29. oktober 2013 af plamesaen (Slettet)

Bestem en stamfunktion til f (x ) = tan x .

aner ikke andet end tan(x) = sin(x) / cos(x)

 og g(x) = cos(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2013 af peter lind

Du skal bruge reglen om integration af sammensat funktion, hvad du åbenbart også selv er inde på


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man kan benytte substitution u = cos(x) , du = -sin(x) dx


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.