Matematik

Højde af flagstang

31. oktober 2013 af hafi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde højden af en flagstang.

Er der nogle, som kan fortæller mig hvad formlen er.
Jeg har den vedhæftede fils mål at gå ud fra.
På forhånd tak :-)

Vedhæftet fil: beregning af flagstang.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2013 af PeterValberg

Benyt dig af at de to trekanter er ligedannede (ensvinklede) [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
31. oktober 2013 af hafi (Slettet)

Vil det sige, at jeg sakl sige 15/0,66=22,73

22,73*0,5=10,23

10,23 er så højden på flagstangen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2013 af PeterValberg

Mener du ikke: højde = 22,73·0,45

?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
31. oktober 2013 af hafi (Slettet)

Jo, glemte lige et 4-tal! Men er det sådan, den udregnes??


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2013 af PeterValberg

jeps :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
31. oktober 2013 af hafi (Slettet)

Det var da nemmere, end jeg troede! Mange tak! :-D


Skriv et svar til: Højde af flagstang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.