Matematik
problem med opgave
06. november 2005 af
Vuffi (Slettet)
Alo igen...
f(t) = 16+5*cos(2pi(t-14)/24)
f(t) = 17
17 = 16+5*cos(2pi(t-14)/24)
- Hvordan isoleres t?
Mathcad vil ikke rigtig hjælpe mig, så et løsningsforslag her ville også gavne meget.
f(t) = 16+5*cos(2pi(t-14)/24)
f(t) = 17
17 = 16+5*cos(2pi(t-14)/24)
- Hvordan isoleres t?
Mathcad vil ikke rigtig hjælpe mig, så et løsningsforslag her ville også gavne meget.
Svar #1
06. november 2005 af Waterhouse (Slettet)
17 = 16+5*cos(2pi(t-14)/24)
<=>
1 = 5*cos(2pi(t-14)/24)
<=>
1/5 = cos(2pi(t-14)/24)
<=>
cos^-1(1/5) = 2pi(t-14)/24
prøv herfra
<=>
1 = 5*cos(2pi(t-14)/24)
<=>
1/5 = cos(2pi(t-14)/24)
<=>
cos^-1(1/5) = 2pi(t-14)/24
prøv herfra
Svar #2
06. november 2005 af Vuffi (Slettet)
#1
Er du sikker på man kan smide 5 over på den anden side af lighedstegnet uden at tage cos(2pi(t-14)/24) med?
Er du sikker på man kan smide 5 over på den anden side af lighedstegnet uden at tage cos(2pi(t-14)/24) med?
Skriv et svar til: problem med opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
