Matematik
angiv vektor der er ortogonal på a og b
06. november 2005 af
hln (Slettet)
hvordan angiver man en vektor der er ortogonal på a og b
når a= (1,2,4,) og b=(2,1,1)
når a= (1,2,4,) og b=(2,1,1)
Svar #1
06. november 2005 af 2835 (Slettet)
MÅske krydsproduktet vil kunne hjælpe?
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: angiv vektor der er ortogonal på a og b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
