Matematik

Fra København til Korsør

02. november 2013 af josephinesky (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Fra København til Korsør er der ca. 110 km. Jens kører denne stræning på 1 time og 40 minutter.

- Hvor mange km/t kører han i gennemsnit?

- Hvor længe ville han være om turen med 50 km/t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af mathon

1 time og 40 minutter = (5/3) time


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2013 af mathon

gennemsnitsfart
                               (110 km) / ((5/3) t) = 66 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2013 af mathon

tid
          (110 km) / (50 km/t) = (11/5) time = ((10/5) t) + (1/5 t) = (2 t) + (12 min) = 1 time og 12 min


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2013 af mathon

(2 t) + (12 min) = 2 timer og 12 min


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2013 af 123434 (Slettet)

110km/100m*60=66 km/t


Skriv et svar til: Fra København til Korsør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.