Samfundsfag

Hvad er n progressiv, legitimerende og regressiv ideologi?

02. november 2013 af lisa1458 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået det her spørgsmål i min samfundsfags aflevering og ideologierne om hvad progressiv, legitimerende og regressiv ideologi er, og kan simphelthen ikke finde svaret nogle steder :-(
Nogle der kan fortælle mig hvad det er for noget? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af 123434 (Slettet)

Regressiv:ideologien kigger tilbage på den tid, der engang var og ønsker sig tilbage

Legitimerende:fokuserer på nutiden og vil bevare det nuværende samfund.

Progressiv:Ideologien har et ønske om at vælte det nuværende samfund og bygge et nyt baseret på andre ideer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2013 af 123434 (Slettet)

Regressiv=fortid

Legitimerende=nutid

Progressiv=fremtid


Skriv et svar til: Hvad er n progressiv, legitimerende og regressiv ideologi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.