Fysik
indre resistans
06. november 2005 af
stumpL (Slettet)
et batteri er i et elektroniske keredsløb. dens har elektromotoriske kraft er 6,00v.
I=0,22A
R=25,0 ohm
U0=6,00V
skal finde batteriets indre resistens.
hvordan er det nu lige jeg gør det??
I=0,22A
R=25,0 ohm
U0=6,00V
skal finde batteriets indre resistens.
hvordan er det nu lige jeg gør det??
Svar #1
06. november 2005 af CziX (Slettet)
Så vidt jeg husker, så går formlen således:
U = (Ri+Ry) * I
Så burde resten give sig selv
U = (Ri+Ry) * I
Så burde resten give sig selv
Svar #3
06. november 2005 af stumpL (Slettet)
dvs. Ri=(Uo/I)-Ry
er dette rigtigt?
hvis ja er Ri=2,27 ohm
er dette rigtigt?
hvis ja er Ri=2,27 ohm
Svar #4
06. november 2005 af fixer (Slettet)
#2 Ry er den ydre modstand i kredsløbet; i opgaveformuleringen benævnt R.
#3 Korrekt.
#3 Korrekt.
Skriv et svar til: indre resistans
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
