Matematik

A og B

03. november 2013 af gym25 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med denne opgave? :-)
Meget gerne en slavisk gennemgang så jeg kan lære hvordan man gør 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvilken opgave?


Svar #2
03. november 2013 af gym25 (Slettet)

Denne opgave :-)
Vedhæftet fil:mat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Opgave a:

Arealet af firkanten er højde gange bredde.

Areal af firkanten = 2x • y

Areal af trekanten er 1/2 gange højde gange grundlinje.

Areal af trekanten = 1/2 • x • 2x

Samlet areal er begge arealer lagt sammen.

Samlet areal = 2x • y + 1/2 • 2x • x = 2xy + x= x(2y + x)

Opgave b må du selv lege lidt med. Hvordan tror du den skal løses?


Skriv et svar til: A og B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.