Kemi

Mængdeberegning.

03. november 2013 af Yofo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn massen af den mængde stof, som i hvert tilfælde skal anvendes til fremstilling af følgende opløsninger:
250 mL  0,200 M  Kaliumiodid

nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af mathon

M(KI) = 166,02 g/mol      

               m = n • M  =  V • c • M =  (0,250 L) • (0,200 mol/L) • (166,02 g/mol) = 8,31 g KI


Skriv et svar til: Mængdeberegning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.