Matematik

problemregning

03. november 2013 af mani1234 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg har brug for hjælp til en opgave i min problemregning, jeg har vedhæftet den så i kan se på det.

Vedhæftet fil: DSC_0228.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Du skal konstruere et rektangel hvis sider opfylder, at arealet bliver lig 32000 m2.

A = s1 · s2 = 32000 m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2013 af SuneChr

Hvis ikke opgaven forudsætter et eller andet, som vi ikke ved, har vi
længde gange bredde  =  32000
Find en passende længde eller bredde og dividér 32000 med dén. Så får du den anden side i rektanglet.


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.