Matematik
Gøre rede for at
28. oktober 2003 af
Nybegynder (Slettet)
jeg skal gøre rede for at:
(x^3-x^2-1)/(x-1) = x^2 - (1)/(x-1)
jeg tror man skal gange igennem med (x-1) men så ved jeg faktisk ikke mere nogen kan lave og forkalre igennem hvad man laver?
(x^3-x^2-1)/(x-1) = x^2 - (1)/(x-1)
jeg tror man skal gange igennem med (x-1) men så ved jeg faktisk ikke mere nogen kan lave og forkalre igennem hvad man laver?
Svar #2
28. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Start med at gange igennem med faktoren (x-1) på begge sider af lighedstegnet, så får du
x^3-x^2-1 = x^2(x-1)-1
Gang nu parantesen på hjøre side ud, så får du, at
x^3-x^2-1 = x^3-x^2-1
Q.e.d.
x^3-x^2-1 = x^2(x-1)-1
Gang nu parantesen på hjøre side ud, så får du, at
x^3-x^2-1 = x^3-x^2-1
Q.e.d.
Svar #4
28. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Måske jeg skulle tage et stavekursus...
hjøre = højre
hjøre = højre
Skriv et svar til: Gøre rede for at
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
