Matematik

Rødder og potenser

03. november 2013 af denise94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg har nogle opgaver jeg ikke forstår.

de lyder sådan her: løs, for x tilhører R+, nedestående ligninger:

a) x^1,3 = 7

e) x^-3/2

h) 1/x^2,5 

håber nogen kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af mathon

a)
                x1,3 = 7

                x = 71/1,3


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Kun a) er en ligning. Løs den ved at opløfte hver side i potensen 1/1,3 .


Skriv et svar til: Rødder og potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.