Matematik

Hjælp :((

04. november 2013 af StjerneSkud1 (Slettet)

Tusind tak på forhånd!!!

Løs følgende ligningssystemer med to ubekendte:

2x - y = 3
3x - 5y = 1

6x - 3y = 9
6x - 10y = 3

6x - 3y + (6x - 10y) = 9 + 3

-3y - 10y = 12

-7y = 12

y= ??

FATTER IKKE HVAD DER GÅR GALT! :((


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du skal trække den ene ligning fra den anden (efter at ligningerne er skrevet rigtigt op)

6x - 3y = 9
6x - 10y = 2
-----------------------

6x - 3y - (6x - 10y) = 9 - 2

Fortsæt nu selv.


Svar #2
04. november 2013 af StjerneSkud1 (Slettet)

:O! Hahahhahahahhahah føler mig SÅ UTROLIGT dum lige nu.. Tak!


Skriv et svar til: Hjælp :((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.