Matematik

Ensvinklede Trekanter

04. november 2013 af Birgitpigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej igen! Har brug for hjælp til følgende opgaver! 

Og hvordan kan jeg argumentere for, at de er ensvinklede? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Trekanterne er ensvinklede, fordi siderne er parvis parallelle.

c) a/1 = 1/2

d) a / (5/3) = (4/3) / (5/6) . (Den ene katete er det dobbelte af den anden katete i hver trekant).


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

C) Vinklerne er de samme.

2:1=2  forstørrelsesfaktor på 2

1:2=0,5

a=0,5

D) 


Skriv et svar til: Ensvinklede Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.