Matematik

Gennemsnitsfart

05. november 2013 af Paradoks (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Julie ser på et vejskilt i Fredericia, at der er 26 km til kolding

Beregn, hvor lang tid julie skal bruge for at cykle til kolding med en gennemsnitsfart på 20 km/t


Nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2013 af mathon

           afstand  =  gennemsnitsfart  •  tid

                         afstand               26 km
           tid = ---------------------  =  ----------- =
                   gennemsnitsfart      20 km/t


Svar #2
05. november 2013 af Paradoks (Slettet)

Tusind tak!!


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.