Matematik

a+b

05. november 2013 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn værdien for hvert af udtrykkende når a=-3 og b=3
3a-b=

2a+b''i anden''=

a i anden + b * 2=

kan ikke finde ud af den og har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af Chrystine (Slettet)

Jeg tænker, at dit problem er, at der ikke er nogen, som har fortalt dig, at
der står et usynligt gangetegn mellem 3 og a.

Du skal bare skrive -3 alle de steder, hvor der står a, og 3 alle de steder, hvor der står b, og så regne:

Regnestykket 3·a + b er altså  3·(-3) + 3.

I anden betyder ganget med sig selv, så a2 = a·a.

Prøv nu.


Skriv et svar til: a+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.