Tysk

Tysk oversætning

06. november 2013 af josefinerostholmt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Jeg skal have oversat nogle sætninger! :)

1. Sig det med blomster

2. Langt ude i fremtiden

3. han har en finger med i spillet

4. de dansede til den lyse morgen

5. stridens æble

6. fy for satan

7. Liden tue kan vælte stort læs

8. Har man sagt A, må man også sige B

9. hvo intet vover, intet vinder

10. man må tude med de ulve, man er iblandt


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Jeg synes, opgaven er for svær for en elev, der går i 8. klasse. Nogle af sætningerne kan ikke oversættes ordret. Mine tyske bud gengiver så nogenlunde meningen af det danske.

1. Sig det med blomster    = lass Blumen sprechen

2. Langt ude i fremtiden  = weit in der Zukunft

3. han har en finger med i spillet = er mischt mit

4. de dansede til den lyse morgen = sie tanzten bis in den frühen Morgen

5. stridens æble  = (der) Zankapfel

6. fy for satan = Pfui Teufel

7. Liden tue kan vælte stort læs  = Kleine Ursache -groβe Wirkung

8. Har man sagt A, må man også sige B = Wer A sagt muss auch B sagen

9. hvo intet vover, intet vinder = Wer nicht wagt, der nicht gewinnt

10. man må tude med de ulve, man er iblandt   = Es gilt, sich auzupassen.


Skriv et svar til: Tysk oversætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.