Matematik
Hvad er koefficienterne a, b og c for hvert af de to andengradspolynomier?
07. november 2013 af
LiseAnders (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg forstår ik helt hvad det er jeg skal gøre her? Der står 'hva er koefficienterne a, b og c for hvert af de to andengradspolynomier?'
F(x)= -3x^2+x-4
G(x)= -x^2+6
F(x)= -3x^2+x-4
G(x)= -x^2+6
Skriv et svar til: Hvad er koefficienterne a, b og c for hvert af de to andengradspolynomier?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
