Matematik

Billetpriser

07. november 2013 af sara4ever (Slettet)
Hjælp håber i vil
Med den aller sidste?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af 123434 (Slettet)

1680=60x

x=1680/60=28

(60-50)/50*100=20%


Svar #2
10. november 2013 af sara4ever (Slettet)

Kan jeg så godt bare skrive det vil det være rigtigt?

Skriv et svar til: Billetpriser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.