Matematik

ligning!

07. november 2013 af katjaARP (Slettet) - Niveau: C-niveau

20 • 1,23 x = 70

Nogen der kan sige mig, hvordan man gør det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

20*1,23^x=70

1,23^x=70/20

1,23^x=3,5

x=log(3,5)/log(1,23)

x=ca 6


Svar #2
07. november 2013 af katjaARP (Slettet)

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2013 af thenyouretoastmate (Slettet)

Bare husk: log "lokker" eksponenten ned ;) Så kører det! 


Skriv et svar til: ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.