Matematik

Hjælp til mat prøve

08. november 2013 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau
Hvad er facit til opgave 2-10???? Har prøvet alt men kan ikke finde ud af det. Skal skynde mig at have facit på det. Tak på forhånd.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2013 af mathias2100 (Slettet)

Opgave 2; 

a=s-t/r


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2013 af mathias2100 (Slettet)

Opgave 3;

x=0


Svar #3
08. november 2013 af NaNoTecs

Jeg kunne også godt tænke mig mellemregningerne. Glemte at skrive det :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Svaret i #2 er kun delvist rigtigt.

Ligningen

x2 -6x = 0

faktoriseres

x·(x-6) = 0

hvorefter man så kan benytte nulreglen til at aflæse begge ligningens rødder.

Prøv nu selv at løse de andre opgaver.


Skriv et svar til: Hjælp til mat prøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.