Matematik

isolation

07. november 2005 af lotte-tQsen (Slettet)
hej jeg ville lige spørge om denne isolation af t2 ser fornuftig ud...

ln k1/k2=E/R(1/T2-1/T1)

T2=(E-E/T1)/(R*ln(k1/k2))

Svar #1
07. november 2005 af lotte-tQsen (Slettet)

er her ikke lige en der gider at kigge dette igennem, så villejeg blive glad.....:)

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2005 af Duffy

Jeg får

T2 = E*T1/(ln(k1/k2)*R*T1+E)

må vi se dine mellemregninger?



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2005 af Epsilon (Slettet)

Det hedder 'isolering'; isolation hører til i fængselsvæsenets regi, og har som sådan intet med matematik at gøre.

Baseret på udgangspunktet

ln(k1/k2) = E/R(1/T2 - 1/T1)

er Duffys svar i #2 det korrekte.

//Epsilon

Svar #4
08. november 2005 af lotte-tQsen (Slettet)

hmm jeg sys bare det er svært at nå frem til det resultat... hmm ganger i ikke E/R ind i parantesen og hvis ja, hvad er det næste skridt i foretager jer?

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ingen grund til at gange E/R ind i parantesen. I stedet:

ln k1/k2=E/R(1/T2-1/T1)
<=>
(ln(k1/k2))/(E/R)=1/T2-1/T1

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2005 af Duffy

ln(k1/k2) = E/R(1/T2-1/T1) = E(1/T2-1/T1)/R


ln(k1/k2) = E(1/T2-1/T1)/R


ln(k1/k2) = (E/T2-E/T1)/R


Rln(k1/k2)/E = 1/T2-1/T1


(Rln(k1/k2)/E) + 1/T1 = 1/T2


T2 = 1/((Rln(k1/k2)/E) + 1/T1)




Duffy


Skriv et svar til: isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.