Matematik

Hjælp

09. november 2013 af trine218 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Dokument 

Vedhæftet fil: Jørn H.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af mathon

Normalt er skatteberegning noget mere kompliceret med forskellige skattetakster i flere løntrin.

Her synes der at skulle beregnes

        Sponsorudbetaling:
                                          (på 240 000 kr) • 0,398


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2013 af 123434 (Slettet)

Jørn H. har en månedes løn på 77.000kr og en sponsorkontrakt på 240.000kr om året.

hans årlige indtjening er på 1164000 kr.

Jørn H. betaler 60,2% i skat, pensionsopsparing og arbejdsmarkedsbidrag han får derfor udbetalt 39,8%.

Jørn H. får udbetalt pengene fra sin sponsorkontrakt en gang om året.

Hvor stort er sponsorbeløbet efter skat??

Årlig løn 12*77.000+240.000=1164000

Han får udbetalt 39,8% af sin løn:1164000kr*0,398=463.272 kr

Hvis han også skal betale topskat af sponserbeløbet:240.000kr*0,398=95.520 kr


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.