Matematik

integralet

10. november 2013 af heeeeejjjj (Slettet)

hej, har brug for hjælp til udregning af følgende opgave: 

Beregn integralet ∫02(ex+x)dx 

har selv prøvet, men det giver ikke nogen mening

[ex+1/2*x2]20 = (ex1/2*22)-(e0+1/2*02) = (e2*22)-(1)

..... hvor går det galt? :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du ændrer + mellem ex og (1/2)x2 til et gangetegn. Så skal det gå galt.

[ex+1/2*x2]20 = e2 + (1/2)·22 - (e0 + (1/2)·02) = e2 + 2 - 1 = e2 + 1 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2013 af mathon


                 02(ex+x)dx  = [ex+(1/2)x2]02 = e2+(1/2)•22 - (e0+(1/2)•02) = e2+ 2 - (1 + 0) = e2+ 1


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. november 2013 af peter lind

indsætter du 2 i stamfunktionen får du e2+½*22


Skriv et svar til: integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.