Kemi

spaltning af hydrogenperoxid

07. november 2005 af lith (Slettet)
2H2O bliver til 2H2O + O2..
..
BEREG DEN VARMEMÆNGDE Q, SOM VANDET HAR MODTAGET..

hm vi har målet 50,002g 3% hydrogenperoxid...

hm skal jeg ikke bruge formlen:Q=m*c*delta T..
c=4,18 T=19 GRADER..
MEN M VED JEG IK RIGTIG HVAD DET SKAL VÆRE..???

Svar #1
08. november 2005 af lith (Slettet)

er der ikke nogen der kan hjælpee...plzz..

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2005 af frodo (Slettet)

Du bilver nødt til at skrive hele opgaven, for som du skriver det, ser det ud til, at du kender temperaturstigningen af vandet, men det skriver du ikke, at du ved? Hvad ved du fra start?

Svar #3
08. november 2005 af lith (Slettet)

jo jeg ved temp.stignig for vandet..og vi hsr målet 50,002g 3% hydrogenperoxid og c=4,18..

beregn den )Q=m*c*delta T..=(0,05kg?)*4,18*19grader...

men jeg er ikke sikker på om m=50,02g=0,0502kg..??..

jeg ved ikke rigtig hvad massen skal være

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2005 af frodo (Slettet)

jeg forstår ikke hvad det er i har gjort.

Har i puttet noget H2O2 i et bægerglas og målt temperaturstigningen gennem tiden? Det er det det lyder til ud fra det du har sagt.

Skriv ALT med, også selvom du måske synes det er irrelevant. For det er det måske ikke

Svar #5
08. november 2005 af lith (Slettet)

hmm...opgaven er at:

måle 50,0g 3% hydrogenperoxid i et skumplastbæger..samtidig med at stopur startes tilsættes en spatelfuld manganoxid(brunsten).temperaturen aflæses for hvert halv min,.....ddet er opgaven...


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2005 af frodo (Slettet)

det hjalp lidt mere..

Men jeg har desværre ikke mere tid lige nu. kommer tilbage senere

Svar #7
08. november 2005 af lith (Slettet)

okey:).
..

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)

Du er da på rette spor med Q =m*c*deltaT - massen 50,02 gram = 0,05002 kilo, men pas på de betydende cifre.

Svar #9
08. november 2005 af lith (Slettet)

hmm.okey...men hvad med 50,0g 3% hydrogenperoxid ...altså de 3% skal de ik regnes med massen??

Brugbart svar (0)

Svar #10
02. marts 2011 af f3 (Slettet)

 din taber


Skriv et svar til: spaltning af hydrogenperoxid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.