Matematik

Ligning

11. november 2013 af MrsSilde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs ligningen log 2 + log x =1

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2013 af peter lind

Brug at log(a)+log(b) = log(a*b) og at hvis y = log(x) er x=10y


Svar #2
11. november 2013 af MrsSilde (Slettet)

så dvs. log(2*x)=1 


Svar #3
11. november 2013 af MrsSilde (Slettet)

???


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2013 af peter lind

Det er korrekt. Brug nu den anden regel i #1


Svar #5
11. november 2013 af MrsSilde (Slettet)

Jeg forstår ikke rigtigt, hvordan jeg skal bruge den anden regel. Kan du vise mig, hvordan man gøre 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2013 af peter lind

erstat x i formlen i #1 med 2x Hvad skal der så stå for y for at stemme med #2?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.