Matematik

det haster!!!!

11. november 2013 af tyuio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Søger en sød sjæl som vil hjælpe? :)

Vedhæftet fil: Komplekse funktionsrum.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Løs ligningen

b1e-t + b2e-it + b3et + b4eit = 0

inden for de komplekse tal.

b) Forsøg at skrive de angivne funktioner som linearkombinationer af funktionerne i sættet a .

c) Løs ligningen f(z(t)) = 0 , dvs z'' + z = 0 .


Svar #3
13. november 2013 af tyuio (Slettet)

a) Men der jo alt for mange ubekendte?

b) ikke helt med :/

kan du hjælpe med de resterende opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Ligningen skal jo være opfyldt for alle t.

b) Funktionerne i W er netop alle funktioner af formen b1e-t + b2e-it + b3et + b4eit  hvor b1, b2, b3, b4 er komplekse tal. Undersøg, om de angivne funktioner z1, z2, z3 kan skrives på den form.


Skriv et svar til: det haster!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.