Matematik

HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

12. november 2013 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Det amerikansk flag er der stiber og stjerner, et flag har højden på 260 m.

Hvor bred er hver stribe i dette flag. 

Nogle der ved hvordan jeg kan regne det ud? 
______________________________________________________________________________________

Forholdet mellem flagets længde og højde er 19:19

Hvor langt er flaget?

Please hjælp, skal aflevere det på Torsdag .


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2013 af mathon

Flaghøjden er ikke 206 m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Forholdet er 10 : 19

Hvis flaget er 10 cm højt, så er det 19 cm langt.

Der er 13 striber på et amerikansk flag. Alle striberne er lige bredde.


Svar #3
12. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Hov undskykd mente 260 cm


Svar #4
12. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Sorry jeg har lavet nogle fejl, flagets længde og højde er 19:10


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2013 af 123434 (Slettet)

Ved ikke om jeg har forstået det rigtigt?

I så fald:

494/260

19/10

Jeg har sagt 260/10=26 og ganget 26*19=494

494cm/13=38 cm til hver stribe


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2013 af Sapfort (Slettet)

#5

Dine 38 cm holder ikke. Striberne går langs flaget, ikke lodret.


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2013 af 123434 (Slettet)

Jo, du har ret. Tænkte ikke på dette.  Hvordan vil man ellers beregne striberne?


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2013 af Sapfort (Slettet)

260/13

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. november 2013 af mathon

.


 


Svar #10
21. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Så det vil sige hver stribe er 20 cm?


Skriv et svar til: HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.